Snööö

Det snöööar. Wiiie. Fast det är jobbigt att det blåser samtidigt så att man inte ser något :/
efter teatern idag gick jag först till Jm och köpte cola och twix till Matilda och polkagriskäppar eller vad det nu heter till moi. sedan gick jag till glitter för att köpa touch vantar men fanns bara ett par och dessutom var dom inte blåa så :(. Blev inga flr vänta en vecka. Men idag har jag fått en chokladkalender av mamma Jag blev suuuuperglad. :D nu glee

Mår inte så bra

Det har hänt en sak så jag har gråtigt mycket sprungit i regnet så nu är jag väldigt deppig snorig och har huvudvärk. Så det kommer att bli låg uppdatering ikväll.


Taken 2

Nu ska jag och Matilda k se Taken 2. Vi såg ettan igår men nu har vi gjort varm choklaad så det blir nog ännu bättre då :)

3.Cut

Eftersom jag inte gjorde någon igår går ni två idag :)


2.Heaven

Dag tvåå heaven(hoppade ju över 1an)


Dagens teckning

Snabb teckning på fri hand. Inte så snyggt men lägger upp den ändååå


Möörning people

God morgon. Är så förkyyyld :( men jag ska stanna hemma idag och bli frisk. Skriva klart min novell som ska vara inlämnad imorgon. Det är till skrivartävlingen i skolan men våran svenskagrupp måste göra den som en inlämningsuppgift och sedan delta i skrivartävlingen om man vill. Temat för denhära terminen är Agust strindberg. Man får välja mellan sju rubriker och sedan skriva en novell efter rubriken. Jag har valt det sista året. Kanske lägger ut den på bloggen sen om ni vill det. Förra terminen var temat börja om. Jag skrev en dikt och vann :D Jag belv riktigt stolt över min dikt. Jag kan rota fram den bland mina skolgrejor så får ni se min poetiska sida.
Nä nu ska jag äta brejkfast

Babiangänget

I vintras var min famil på skidresa med en familj som vi är nära vänner med och en anna familj som vi nästan aldrig har träffat förut. Vi hade jättekul i sälen dr vi var oh åkte skidor. Alla är helt knäppa i varandras sällskap. Av någon anledning blev vi babiangänget. Vi har träffats alla tre familjer flera gånger sen dess och vi "barn" (namn i åldersordning:Ivar:6 Isak:8 Wilma:10 Alice:11 Jag:14 Emma:15 Pontus:16 Johanna:18) har gjort galna upptåg.
Bland annat spionerade vi på ett bröllop som var i närheten och vi blev nästan påkomna. Ikväll Bytte jag ut en krona jag hade mot en skål chips som ivar hade. Han ville mycket mer ha kronan, Sjungit ja må hon leva i tonarter, Spelat charader med kluriga meningar och mycket mer :)
Nu ska jag skriva lite på minnovell och sen sova
gonatt

Mår bättre

Jag mår bättre nu yrseln har upphört till huvudvärk. Det är bättre. Men nu ska jag åka iväg på babianträff berättar mer om den senare. Tjingtjing

Sjuk

Sov mer än 12 h inatt och vaknar ändå jättetrött med huvudvärk och förkylning
Och jag ska på middag ikväll med babiangänget. Vi får hoppas att jag är frisk tills dess. Kollar nu på tower heist och spelar Jetpack. :)


Första gången

Första gången jag sitter i vardagsrummet med datorn och lyssnar på hög musik i hela huset. Nu får hela min familj höra dom fantastiska låtar jag lyssnar på(typ 5 styckna pliis låttips) I och försig är bara pappa hemma men ändå. Hihi.
Känns bra iaf. Har på mig strumpbyxor de är ju så sjukt skönt :D och är inne på weheartit och kollar på teckningar. Ska ju rita Heaven idag :) vi får se hur det blir. man blir så inspirerad av weheartit. Mihihihi älskar det.
Min favorit låt jst nu är Give me love med ed sheeran kan tyvär inte lägga upp den något fel på Remby :/
 

Cyberbully

Har ni sett den? Den är superbra. Har sett den ett par gånger och ville att Matilda K också skulle se den. Och tyckte hon att den var bra? Jaa!!
nu ska jag titta bajs bajs


Aik!!!!

Samma rubrik igen men vem bryr sig..
Tappade bort min skåpnyckel idag på RIKTIGt(!!!!) tappar alltid "bort" den minst tre gånger varge dag men nu försvann den på ritigt. Så jag fick knippsa upp mitt lås....
Och jag som har alla mina mappar från både sjuan och åttan där i. Som tur var kan jag ha mina grejor i min kompis skåp som har kodlås. Försökte få kontakt med henne jättelänge och hon svarade precis när jag tänkte ge upp och släpa hem alla mappar och lösa papper. Vilket är väldigt mycket..
 
Om tjugo minuter ska jag åka till solna och gå på AIK match :D happy görl.
Det kommer nog att vara mycket köer. Och massor av galna människor.
Ha de gött.

AIK!!

Imorgon ska jag på footbooooll!! yeeeeey. Är ingen fotbolls tjej precis. Suckar alltid när vi ska köra fotboll på idrotten. Men jag tycker det är sjukt kul och intressant att kolla på fotboll. Fast inte på tv vill se det med egna ögon.
Jag har varigt på  3 fotbollsmatcher i mitt liv. EN barcelona matc i barcelona, ´Roma i rom och sverige moldavien på råsunda. Nu ska jag till råsunda för andra ochh sista gången. Vill inte att den ska rivas. Dom kan bygga sina hus någon anna´n stans. Jag e jätteledsen för att dom ska riva råsunda :'(

Sorry

Ledsen att behöva säga dethära men jag stryker första punkten i 100 day art challenge. Kommer inte på nånting!! Svårt ju :/

Musik tiiiips

Jag har verkligen tröttnat på nästa alla mina låtar på spotify. Snälla kom med tips. Här under är fyra av mina favoritlåtar det är ungefär sånhär slags musik jag gillar. Känslosam och dramatisk musik.
Ja och som ni ser gillar jag ed sheerans låtar så om ni vet nån awesome ed sheeran låt. kommentera :)

Göölliiigt


Japp

Var glaaaaaaaaad :D

100 days art challange

Ni kanske har hört talas om den?
Jag ska rita något för varge kategori. Fast jag ska då inte ha 100 dagar utan lite mindre. Dom jag ska ha är:
1.Break
2.Heaven
3.Cut
4.Breathe
5.Memory
6.Smile
7.Blood
8.Mother
9.Sorrow
10.Moon
11.Walk
12.Precious
13.See
14.Dream
15.Abandoned
16.Die
17.Drop
18.Young
19.Old
20.Fairytale
21.Mirror
22.Alone
 
Och inprincip alla mina teckningar kommer att invardera människor. Bara så att ni vet :) Det är min grej liksom

godmooooorgon

hoppas ni har sovigt bra för det har inte jag, och hoppas att ni inte har tänkt för mycket på monsterna under era sängar.....Hehehe

Home

Hemma från en inte så dramatisk dag. dm sjöng inte så bra låtar i philadelphia kyrkan. Bara you've got a friend och heaven is a place on earth var dom låtarna som jag kände igen. Och viva la vida :)
Snart ska jag sova hade jag tänkt Godnatt
Tänk inte på alla demoner, spöken och monster som bor under era sängar....!!
Hare så bra so sött godnatt..

Gullig

Gullig bild från Hofhs Blogg :)

Hemma

Jag har kommigt hem från ett awesome läger med konfirmationsgruppen på drakudden. Har haft jättekul.
Det typ "spökade" på övervåningen enligt vissa. Men inget konstigt hände. Vi har lärt känna varandra så mycket bättre. Men busschaufören la inte in min väska i bussen så den var kvar på drakudden :(
Fast bengt min kf ledare åkte till baka. medans gick jag hem och hoppades på att någon var hemma. det var ingen.... så där satt jag utanför mitt hus och förvandlades till en mänsklig istapp. Tillslut bestämde jag mig för att gå en sväng. så jag gick till en lekplats och satt vid en gunga när jag ser bengts minibuss komma så jag springer allt vad jag har. Allt slutade bra jag fíck min väska och fick äntligen komma in. Nu två timmar senare sitter jag fortfarande och fryser i min säng med en kopp oboy i handen. hoppas det går över snart

Kärlek suger

Ja, rubriken säger mycket. Det ända jag gör är att tänka på dig, på allt vi varit med om och vad vi hade. Ni vet den där känslan när man är så kär så att det inte går? Så vare, ungefär. Även om vi bråkade en del så löste det sig och allt var bra. Det är helt sjukt hur mycket en enda person kan förstöra. Alltså verkligen sabba hela alltet. Det här kanske inte är så kul att läsa, men jag vet inte vad jag ska göra eftersom att jag sitter här hel ensam. Jag är glad, för stunden. Sen blir jag ledsen o deppig igen, jag vill inte ha det så. Jag vill vara glad som jag alltid är o jag vill vara helt onormal också, för de är sån jag är. Jag vill inte hela tiden gå runt och tänka hur dum i huvudet jag är för att förstöra allting, hur jävla idiotisk jag var som gjorde fel. Jag blir ingen bra vän heller eftersom att jag bara är ledsen hela tiden. Jag vet att mina nära och kära blir skit irriterade på mig för att jag håller på att tjata så jävla mycket, jag vet att det är sjut jobbigt. Men det är skit jobbigt för mig med. Om jag kunde skulle jag ingte förstört allt. Men nu kan jag inte gå tillbaka i tiden.
 
Matilda, när du läser de här vill jag att du ska veta att du är världens bästa vän. Utan dig hade jag aldrig mått såhär bra, utan dig går inte! Jag kan verkligen inte tänka mig en värld där du inte fanns, det bara går inte. Vi är Matilda&Matilda, det går inte bara med "Matilda" om det skulle vara så skulle de vara halvt. O tomt. Precis så är det utan dig. Jag vet att vi kommer vara vänner livet ut, jag bara vet det. Du är den som verkligen alltid ställer upp. Jag vet att du aldrig skulle svika mig, och jag skulle aldrig svika dig. Du är faktiskt den ända jag litar på helt.
 
Jag saknar att vara vid din sida, att veta att jag är bara din. Jag kan bara inte få in det i huvudet, att de inte är vi. Det kommer ta välldans lång tid. Varje dag hoppas jag att du ska gå fram till mig och åtminstonde förklara. Att du tog tillbaka de och att allt blev bra igen, jag hoppas varje dag att du ska stå utanför mig. Men aldrig händer det.
 
Jag var tvungen att skriva de här. Jag orkar inte

M&M

Det är vi det M&M matilda och matilda = bäääääääääst haha Vi ska kolla på film och äta chips och dricka coola och sleva i oss nutella :) mums! Ps:matilda är sämst att ta bort pappret från nutellan Arevoir!

Haha


Saaant

Så sant. Jag har det lätt i skolan och fattar ganska snabbt men har inte så stort självförtroende i skolan :/
 

Städaaaaar

Cleaning my roomish :D
Nu ska det bli reent och fiint. Hög musik på och så kör vi.
Kommer föresten inte att kunnablogga under helgen för att jag ska på Konfirmations läger. Taggad fullt ut. Hehe
Men det ska bli jättekul tillbaka till städandet nu
ciao bella

You always make me smile

Superglad tack vare min kompis Emma som är directioner så har jag Little tings på min spotifylista :D IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH! Visste ju inte vad skivan hette så.....
Just nu sjunger för fullt till min Favoritlåt med Matilda K. Den heter som rubriken. Fattar inte att jag inte har lagt upp den tidigare. Jag lyssnade ju på den typ hela sommaren flera gånger om dan.
Vi har suttigt och ätigt taco chips medans pappa har förklarat lite om jobb och löner och sånt för oss.
Måste sluta nu för matilda står i hörnet......

Goodnightish

Nuuu ska jag göra mig i ordning för att hoppa i säng. Varför säger man så? Det är ju inte så att jag ska HOPPA i sängen ellerhur? Jag ska lägga mig ner och sova. Det är ju typ tvärtom. Hmm. Jag undrar.....
Vem kom på det egentligen. Liksom "Nu ska jag hoppa i säng" säger Pelle och går och lägger sig i sängen och sover. Alla undrade säkert va det var för fel på Pelle som sa så och sen gick o la sig och sov. Fast om det va en tjej skulle hon heta Pella. :) Nu kom jag och tänkta på en sak. En aaaasrolig konversation som jag och Matilda hade.
-Ceasar öppna dig,säger jag och pekar på ruldörren(såndär dörr som öppnas v sig själv i affärer)
-Sesam heter det ju!säger Matilda tillbaka lite ilsket
-Näääe det heter Ceasar,
-Me hallå ceasar är ju inget namn, suckar Matilda
-Joho jag vet en som heter Ceasar, svarar jag då
-  Meh jag skulle aldrig kunna döpa mitt barn till Ceasar, tänk om jag börjar tänka på sallad och äter upp hon/han. Jag är vel ingen tysk, rabblar matilda fram och sekunden efter asgarvar vi båda två i flera minuter efteråt altså det var helt sjukt och obegripligt´.
 
Just skulle ju sova nu bajs bajs :D
 

Bästa citatet eveeeeer

 
 

Citat freak

Jag är lite av ett citatfreak bara så ni vet. Jag har en låda som jag kallar för rosa lådan, det är egentligen en skokartong som är knallrosa. I alla fall i den har jag massor av citat. Jag känner igen ett bra citat när jag läser det. Man blir så inspirerad, glad och för det mesta känner man igen sig så mycket.
Liksom hur många av er känner igen er i det hära citatet?
Occh hur många av er tänkte efter på varge punkt?

Inspiring

 
Slutade 50 minuter tidigare idag yeeeeey. Vi hade hemkunskap men vi hade en vikarie som verkligen hatade oss tjejer(vi är tre styckna tjejer i våran hk grupp) vi hade städat jätte noga och när hon ska inspektera vårat kök skäller hon jättemycket för att det är en fläck på kanten och att vi får absolut INTE gå. Första intrycket var liksom en liten gammal tant som säkert var snäll. Som om! Hon var elak. Tro inte på första intrycket. Döm INTE boken efter omslaget. Herregud vad fel man kan ha.
 
Jaja nu till lite glada saker här för ni några inspirerande citat :D
 
Eller strunt i detdär med inspirerande, här får ni några Citat :D
 

citatish

 
Helloish
Jaaaaag har varigt jätte duktig idag och städat i mitt rum(Jag är lååååååååååångt ifrån klar) men jag har lagt in nästan alla kläder i garderobish. Jag skulle till kyrkan idag och samla en nyckel som det kallas oc spela instrument. Men när jag kom dit var det låst koden funkade inte och ingen öppnade när jag lnackade typ 18 gånger. Så fär stog jag helt forever alone och skrämdes av kyrkklockornas klingande och klangande en mörk och kylig måndagskväll(Jag blev faktiskt liiiiiiivrädd när kyrkklockorna började slå dom låter så högt när man står precis bredvid själva klocktornet)
 
Så jag gick hem och städade medans jag väntade på Matilda k. Sen kom hon och vi var helt ocociala jag städade och hon kikade/instagrammade. Fööölj oss på instagram jag heter Matildazzz och matilda k heter matildakarlsson99. Sen gjorde vi kladdkake muffins la dom i en påse och jag följde med henne typ halva vägen lite mer. Och Matilda k den gottegrisen åt hela 3,5 muffins på vägen det va typ 7 minuter. dom var mycket kladdiga och svåra att äta. Jag åt 1. Matilda tog med sig reste hem för jag ville inte ha dom.
 
Jag såg winged creatures jag fattade nooooll(såg den bara för att Josh hutcherson är med i den :))
some citatish (den sista är min absoluta favorit)

Just smile.

Hej! Nu är det Matilda k som skriver, sitter och gör ingenting typ. Idag vaknade jag vid 9 tiden.. eller ja mamma väckte mig eftersom att jag skulle till kyrkan vid 11. Jag åt frukost o klädde på mig osv sen gick jag till kyrkan o träffade Matilda. Under tiden de va gudstjänst fick jag sitta helt foreveralone för Matilda hade plats längst fram. Sen ialla fall när de var klart stog jag och kollade på när matilda delade ut korv med bröd. När hon var klar åt vi tårta och drack saft. Vi gick efter de till H&M och provade en tröja, som jag köpte. Sen åkte jag till mormor och morfar och hade astråkigt.. vi skulle äta middag där för mamma behövde typ hjälp med någonting. Vi kom hem vid 6 så vi åt jätte tidig middag.. Jag började städa mitt rum och satte upp lite täckningar på min vägg. Kollade på Williams lista för ett tag sen, har vart lite social mot madre och nu sitter ´jag här. Imorgon är det måndag fyfan vad jobbigt. Tur att man har underbara människor i skolan som får en att skratta. :)

kyrkan

Är i kyrkan jag ska hjälpa till med en familjegustjänst med bibelutdelning för fyra åringar. Efteråt blir det tårtkalas :)
Det är nog därför Matilda K kommer ;)


A walk to remember

Se den. Ge den en chans ni kommer inte att ångra er. Vacker och sorglig film. Snälla jag ber er se den, ni kommer tycka den är lite långsam i början men det kommer. Jag týckte att den var lite sådär tråkig i början men sedan kunde jag inte slita ögonen från skärmen eller undvika att fälla tårar. Swefilm.com.

Da X facta

the X facta

yeeeeey nu är det X factor och seeeeen ska jag nog se på eclipse nån som sett den? är den bra?


Hola a todos

Tjena kexet står du här och smular? Hahaha Matilda karlsson in tha house. Sitter o lyssnafr på musik och typ deppar! Blir så jävla arg på folk -.-.-.-.-
Aja ska snart dra mig upp till vällingby och sätta mmig på bussen och åka tillbaka till skolan. Har utvecklingssamtal uuusccchh de är förjävligt. Idag började jag ejt a klokk och slutade 20 över tio, helt underbart! Jag och Emma åkte hem till mig och typ kollade klart på en film vi börjat se. Sen gick vi och åt på dooonken och sen åkte hon hem för hennes samtal började 2. Jag gick hem och såsat typ en timme och nu bestämmde jag mig för att blooggich. Alltså vi slutade så tidigt idag för att de e folk som ska ha utveklingssamtal (7:orna) så ja, och imorgon börjar jag 20 över 12 är supperr glad för de!! Men jjjaaaa det blev ett tråkigt inlägg den här gången men jaja. Bye bye äppelpaj

Upddaterat min ajfon

Har uppdaterat min Iphone och jag har typ inga appar bara fb spotify kik och instagram(och sen domdära vanliga apparna som man har från början) Ääääääälskar alla emoji smileys sååå underbara. Älskar ju smileys.
 
 
Varför finns inte denna låt på spotify???????????!!!
 

ritar

Aaaaaaah jag Ritar <3


hääärligt

ääälskar matildas inlägg blir så glad så fort jag läser dom. Vi är så lika på många sätt men ändå så olika. if dat mejk sens. aaaaah har båring. and aj lajk svinglish. . mowahahahah. Hur var er första skoldag nu efter lovet? min va bra men det kändes så konstigt att vakna och gå till skolan. :/ . Nu ska jag följa med Matilda K till mitten.
Hola como estas (fast tvärtom)


Nutella

Hej, visste inte vad jag skulle ha som rubrik så det fick bli Nutella. Hehhehe, ialla fall nu är det Karlsson som skriver Har ganska tråkigt men men. Ska kolla på nån film städa rummet och plugga matte *blä* jag hatar verkligen matte! Någon som har ett tips på en bra film? Helst inte krigs filmer eller action för det är inte riktigt min typ av film. I ett senare inlägg nångång kanske jag ska skriva vad jag tycker om en viss sak. Jag gillar att skriva, det är liksom lungnande på nåt sätt. Uuuusssccchhh imorgon är deet söndag,, sen måndag och då är skolan tillbaka. Det är så himla jobbigt!! Varför kan man inte bara få plugga hemifrån eller nåt? Helt seriöst jag skiter fullständigt i vart alla länder ligger och hur man löser ut en ekvation eller vilka det var som hittade sverige. Blir så trött på skolan! Man får väl göra det bästa av situationen. Eftersom att jag inte kommer på nått mer att skriva för tillfället kan jag skriva lite saker ni inte vet om mig :)
 
Jag älskar Alicia Keys, Chris Brown och Jason Derulo
Jag hatar typ att sola, det ääär skit tråkigt, men det finns inget roligare än att bada.
Jag kan oftast inte säga nej.
Jag har jätte lätt att lita på folk, ibland är det väldigt jobbigt eftersom att de jag trodde på bara var en lögn eller nåt skämt.
Jag är jätte lättroad. Ibland börjar jag skratta typ när nån säger "hejsan" ibland är de irriternade för folk tar mig inte seriöst.
 
Jag vet aldrig om jag duger.
Jag gillar glass mer än godis för det mesta
Twix är den godaste uppfinningen som finns!
Jag pratar ALDRIG illa om mina vänner.
Jag gillar att göra en grej med mina fingrar såhär ihihihihih, det är bara några som fattar vad jag menar.
Jag tuggar alltid tuggumi
 

Landstället

Sitter i fotöljen på mitt landställe.Älskar att vara här. Har nyss lyssnat på Jazz och dansat med min "lilla" kusin som bara varigt här två gånger förut. Snart ska vi åka och hämta kräftor och hummer och räkor. Ikväll blir det kräftkalas. Mums :) 
Det var en insident i natt. min andra kusin(12 år) har haft svårt med att andas och inatt åkte dom till sjukhuset med honom och var där i 4 timmar. Men nu har han fått medicin och ska vila. Han har lite Astma men det brukar inte vara såhär jobbigt. Sen ska jag åka till en jättebra konstaffär älskar den. Jag passar alltid på att åka dit när jag har chansen. :) iihihi. En bild tagen med datorn på utsikten från vardagsrummet(Bilden är spegelvänd) :)